Pakker til postkassen blir rimeligere

Posten lanserer nå en ny Norgespakke for mindre pakker under fem kilo og prisen mer enn halveres. Den nye Norgespakken kan sendes fra din egen postkasse eller et av Postens utleveringssteder og leveres i mottagers postkasse.

– Handlevanene har blitt endret under pandemien. Det nye digitale handlemønsteret har ført til en kraftig vekst i forsendelsen av pakker. Nå gjør vi det enda enklere for våre kunder å sende mindre pakker. Rundt 80 prosent av det totale volumet for Norgespakker er under fem kilo. Når vi nå mer enn halverer prisen på disse pakkene og samtidig gjør det mulig å sende fra egen postkasse, er det en nyhet som vi tror vil glede mange, Kenneth Tjønndal Pettersen, pressesjef i Posten.

Den nye Norgespakken for små pakker under fem kilo skal bidra til å gjøre hverdagen enklere. Kundene kan sende pakke fra sitt eget hjem, uten å behøve å gå lengre enn til sin egen postkasse. Det er forventet at den nye tjenesten vil passe godt for den økende aktiviteten i bruktmarkedet hvor stadig flere pakker sendes direkte mellom privatpersoner.

Norgespakken kan pakkes inn med det du har for hånden, man trenger ikke benytte en spesiell eske. Den kan sendes og leveres i egen postkasse, eller på et av Postens innleveringssteder i hele Norge, inkl. Svalbard.

Nye priser på Norgespakken

Prisen på Norgespakken under fem kilo blir 70 kroner, om man leverer pakken selv på Posten eller 79 kroner dersom det bestilles henting i egen postkasse. Tjenesten kan kun kjøpes på Postens nettside eller i Posten-appen. Koden som mottas erstatter dagens adresselapp på papir, mao trenger man ikke lenger å skrive ut en adresseetikett eller gå på Posten for å få gjort dette. Pakken kan spores og maksmålene er 35 x 25 x 12 cm (dvs. får plass i en vanlig postkasse). Leveringstiden er normalt 2–4 virkedager, men på noen strekninger 5 dager.

Meny
RabattNett - Kanpanjer, Rabatter, Gode tilbud og mye mer